Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halfvastenoptocht + instuif

19 maart om 13:11 - 19:00

Gratis

Na het grote succes van onze carnavalsoptocht op zondag 19 februari gaan we gewoon nog even door met een Halfvastenoptocht op zondag 19 maart!

Om de optocht een groot succes te laten worden hebben wij wel deelnemende groepen nodig! Heb je een mooie wagen, of een leuk thema voor een loopgroep? Meld je dan snel aan via het formulier hieronder!

Meld je aan voor de optocht

Vul het formulier in en stuur het op naar optocht@cvdenarrenkap.nl of het adres vermeld op het formulier. Door mee te doen verklaar je de reglementen gelezen te hebben en hier akkoord mee te zijn.

Wegens grote belangstelling is de route verlengd en de starttijd een uur vervroegd, namelijk om 12:11 uur! De route van de Halfvastenoptocht is als volgt:

Gildestraat – Talingsingel – Gruttostraat – Zwanensingel – President Kennedylaan – Sophiastraat – IJsselstraat – Kerkallee – Emmastraat – Pastoor Koenestraat – Oranjestraat – Hoofdstraat – Emmastraat – Kerkallee – Alexanderstraat – Graaf Ottostraat – Waterstraat – Merwedestraat – Rijnstraat – Zwanensingel – Gasthuislaan – Rietganssingel

Wij verzoeken iedereen die langs de route woont tussen 12:00 en 17:00 uur zoveel mogelijk elders te parkeren. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
13:11 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

’t Narrenhuus
De Beemd 3
Velp, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

C.V. de Narrenkap
Bekijk de site van Organisator