Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Halloween Spooktocht 2019

19 oktober @ 18:30 - 20 oktober @ 18:30

Gratis

Op zaterdag 19 oktober 2019 organiseert de Narrenkap weer de spannendste spooktocht van het jaar! Alle jeugdleden, senatoren en leden zijn welkom, eveneens introducés!

Voor de allerkleinsten binnen onze club begint de avond om 18:30 uur in het Narrenhuus. Hier zal van alles voor ze te doen zijn. Denk hierbij aan: Halloweenknutsels maken, genieten van horrorhapjes en drankjes en nog veel meer. Zij mogen hier uiteraard eng verkleed komen. Ook mogen zij onder begeleiding deelnemen aan de spooktocht. Deze zal op leeftijd aangepast zijn.

Voor de ouders/begeleiders die zelf graag de ‘2.0 versie’ willen lopen is er de gehele avond personeel aanwezig in het Narrenhuus om de kinderen op te vangen, zodat zij niet alleen zijn. Hier zal uiteraard voor vermaak gezorgd worden.

Vanaf 20:00 uur zal de 12+ versie gaan draaien. Deze is eng, spannend maar vooral erg leuk om mee te maken. In groepen van minimaal 4 en maximaal 6 personen zal er vanaf het Narrenhuus vertrokken worden, en de rest volgt vanzelf.

Je kan je aanmelden via het speciale aanmeldformulier. De tocht is en blijft afhankelijk van het aantal opgegeven personen. Zodra alle groepen weer terug zijn in het Narrenhuus is er een gezellig spannend samenzijn voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers. De avond zal rond 00:30 uur ten einde zijn.

Als je nog vragen hebt kan je deze richten aan jeugd@cvdenarrenkap.nl.

Tot dan!

Gegevens

Begin:
19 oktober @ 18:30
Einde:
20 oktober @ 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

C.V. de Narrenkap
Website:
www.cvdenarrenkap.nl

Locatie

’t Narrenhuus
De Beemd 3
Velp, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Website:
www.cvdenarrenkap.nl