Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halloween

30 oktober 2021 @ 19:00 - 23:30

Gratis
  • Anders dan anders kunnen we u dit jaar helaas alleen ontvangen na een goede coronacheck. (= volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatieve test). Bij de deur zal uw coronacheck QR code gescand worden en om uw legitimatie worden gevraagd. Blijkt de check niet in orde dan kunnen we u helaas echt niet binnen laten. We vinden dit oprecht heel vervelend maar ontkomen er niet aan. Kijk voor meer informatie over de coronacheck en app op www.coronacheck.nl

Zaterdag 30 oktober 2021 is het, na een spookloos maar toch wel griezelig coronajaar, eindelijk weer zover. We kunnen weer Halloween vieren en dat gaan we dan ook gewoon doen. Griezelen jullie weer mee?!

We benadrukken nog maar eens dat het voor jong én oud bedoeld is en niet om een specifieke jeugdactiviteit gaat. U wordt enkel en alleen toegelaten tot de Halloween tocht en -avond in het Narrenhuus na het tonen van een juiste coronacheck i.c.m. met uw legitimatiebewijs! De benodigde QR code kunt u in uw corona check app aanmaken en tonen bij binnenkomst. Deze coronacheck geldt voor iedereen van 12 jaar en ouder! Kijk voor meer informatie op www.coronacheck.nl

Bij een onjuiste (rode) uitkomst kunnen wij u helaas niet toelaten tot het evenement. Wij vinden het heel erg vervelend dat het op deze manier moet, maar ook wij hebben ons hieraan te houden.

Gelukkig levert het ook iets positiefs op: De beperking van 1 introducee per persoon komt hiermee te vervallen. Dus nodig familie, vrienden, kennissen enz uit om gezellig mee te komen griezelen.

Deelname kan alleen na aanmelding! En dat kan je op 2 manieren doen, namelijk via:
Mail: halloween.nkv@gmail.com
Whatsapp: 06 30 85 86 51

Aanmelden graag z.s.m. maar uiterlijk vóór woensdag 27 oktober. Bij de aanmelding vermeld je met wie (hoeveel) personen je komt. En geef je aan hoeveel daarvan 18+ zijn, dit i.v.m. leeftijdscontrole omtrent alcoholgebruik. Ook graag naam, telefoonnummer en/of emailadres van de contactpersoon van de groep. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Hierin staat ook nog meer specifieke informatie voor de avond zelf.

Tot dan? Groeten van de Halloween commissie

Aanvang griezelroute:
Vanaf 19.00 uur voor groepen met jonge(re) kinderen.
Vanaf 20.30 uur voor iedereen met stalen zenuwen. Laatste vertrek uiterlijk 22.30 uur. Einde 0.00 uur

Loop je met jonge kinderen zorg dan dat je er op tijd bent, dan houden alle zombies er rekening mee en hoef je ook niet zo lang te wachten!

Gegevens

Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 23:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

’t Narrenhuus
De Beemd 3
Velp, Gelderland Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

C.V. de Narrenkap
Bekijk de site van Organisator