Gardes

Bij een carnavalsvereniging mag een dansgarde niet ontbreken, en daarom hebben we binnen de Narrenkap ook een hele enthousiaste en leuke dansgarde. Twee zelfs, om precies te zijn!

Allereerst hebben we onze Hofgarde. De groep waar de allerjongsten vanaf 5 t/m 13 jaar welkom zijn. Hier staat gezelligheid voorop en leer je al een beetje kennismaken met het gardedansen.

Dan hebben wij nog de Prinsengarde. Deze groep bestaat uit een aantal meiden die al een tijdje samen dansen en zijn 13 jaar en ouder. Hier wordt echt op een wat hoger niveau gedanst en zie je veel meiden die al een aantal jaar gardedansen. De prinsengarde mag ook regelmatig met het Prinsenpaar mee, bijvoorbeeld in de optocht.

In allebei de groepen is altijd plek voor vrolijke enthousiaste meiden. Met of zonder ervaring, iedereen is welkom om een keer een oefenavond mee te doen. We hebben een leuke groep leidsters die de avonden begeleidt en de choreografieën bedenkt.

Lijkt het je leuk om een keer mee te komen doen? Neem dan contact op met onze kanselier. Zij zal je in contact brengen met 1 van de leidsters. Tot snel!

Advertenties
We Use ONLYOFFICE Online Office