Adjudanten Marco en Arjan

Lieve Narinnen en Narren,

Voor mij de tweede keer op rij en voor Arjan de eerste keer ooit, mogen wij iets schrijven als adjudanten van de Prins. Een hele verrassing voor ons beiden, want we wisten allebei van niks!

Tijdens de bijzondere senaatsvergadering keken we naar Kevin in de laatste ronde. Lex stond ernaast, dus wij dachten wel te weten wie uiteindelijk prins ging worden. Kevin heeft heel vaak aangegeven dat hij dit te vroeg vond. Maar toen wees de Grootvorst Kevin aan als nieuwe prins.

Onze eerste reactie was: “vieze vuile…*@!?#” op het moment dat het bekend werd. Kevin heeft ons niets laten weten en dus waren we heel verbaasd. Maar het was nog niet bezonken of we werden gevraagd zijn adjudanten te worden!

Toen Kevin ons daar vroeg waar de hele club bij was, waren we ontroerd, maar ook vereerd. Nou moet ik eerlijk zeggen: na twintig jaar vriendschap hadden we ook niet anders verwacht. Twintig jaar alweer, wat vliegt de tijd.

Arjan: ik ken Kevin al sinds dat we samen op waterpolo zaten. Ik lag in de goal en Kevin op het middenveld. We kenden allebei ook Marco en zo werden we eigenlijk met ons drieën bevriend. We zaten vaak bij mij thuis of bij Kevin en toen we ouder werden gingen we regelmatig met elkaar stappen. Op een gegeven moment ging Kevin ook mee naar de carnaval en zijn we samen de Senaat ingegaan. Sindsdien vieren we samen carnaval!

Marco: Kevin en ik kennen elkaar van de basisschool. Kevin zat een klas lager dan mij, maar doordat groep 4 en 5 bij elkaar zaten, zijn we bevriend geraakt met elkaar. We wonen heel dicht bij elkaar en ik kan mij nog goed herinneren dat Kevin met zijn skelter en aanhanger de straat in kwam rijden. Die aanhanger had zijn vader gemaakt, maar er zat geen vering onder. Daardoor rammelde die aanhanger heel erg, waardoor ik Kevin al vanaf zijn eigen huis kon horen aankomen!

Na de basisschool gingen we ieders naar een andere middelbare school, maar we hebben altijd met z’n drieën contact met elkaar gehouden. Nu vieren we samen met elkaar carnaval en dit jaar zelfs met Kevin als Prins!

We zijn blij dat Kevin zijn Prinsenpak past, daar waren we wel even nerveus voor. Verder hebben we ontzettend veel zin in aankomend jaar. We zijn wel weer toe aan een feestje en daar gaan we dan ook voor zorgen!

Een driemaal Vellup Alaaf! Van de Adjes!

Advertenties