Hofdame Amy

Hallo lieve Narrinnen en Narren,

Dit jaar ben ik weer opnieuw jullie hofdame! Het jaar wat wij afgelopen jaar hebben geleid was voor ons toch wel een mooi jaar om op terug te kijken. Wij hebben het als een grote eer ervaren, alleen ontbrak er nog wel het een en ander en toen kwam het hoge woord eruit.. Door onze wijze senaat is er besloten dat Prins Kevin en ik het nog een jaar mochten doen.

Al zat ik er die ochtend in de vergadering niet al te fris bij omdat ik teveel Fristi had gedronken de avond ervoor, ik vond het een prachtig moment toen Niels Gabriël werd verkozen tot president. Onze haat liefde verhouding zal dan nu ook stand houden op het podium en daar kijk ik enorm naar uit, hoewel ik Johan Hagen stiekem wel ga missen…

Wie er ook weer opnieuw zijn verkozen en dit keer door mijn broer en ik, zijn Pim en Noë. Die mogen ook dit jaar niet ontbreken aan onze hofhouding want wat hebben die het goed gedaan afgelopen jaar. Dat geldt natuurlijk ook voor onze lieve adjudanten die ook aankomend jaar weer naast onze zijde willen staan.

Aankomend jaar is er ook een nieuwe page bij. Maxime Appeldoorn!  Ik vind het super om deze lieve meiden naast ons te hebben staan. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en dat biedt ook zekerheid in spannende momenten. Dat is het mooie aan onze hofhouding, wij steunen op ieder ander en stellen een sterk front voor onze vereniging aankomend jaar. Wij kijken er ontzettend naar uit om er weer een mooi feest van te maken met elkaar en hopelijk wordt dit een jaar met alles erop en eraan.

3 maal Vellup Alaaf!
Jullie hofdame.

Advertenties
We Use ONLYOFFICE Online Office