Prins Kevin Vos

Heel Vellup gaat los met Prins Kevin Vos!

Lieve Narinnen en Narren,

Daar zijn we weer, een nieuw jaar. Een jaar waarin ik hoop dat we toch écht voluit mogen gaan.
Afgelopen jaar als Prins was weliswaar niet zoals ik had verwacht, maar er zijn toch een hoop dingen gebeurd. Wat betreft de festiviteiten wil ik de nieuwe President citeren: “Dat is er een van Tempo Team, het waren drie fantastische dagen!” Naast de feestelijkheden zijn er wel een hoop andere dingen die impact hebben gehad op ons carnavalsjaar.

Een lach en een traan, dat was afgelopen jaar. Een aantal van onze leden, die compleet verweven waren met onze vereniging, zijn ons ontvallen. De vereniging had er heel anders uitgezien als zij er niet waren geweest. Jan Erren, Johan Hagelen en Henk Hendriks I, ieder titanen van onze vereniging.
Nu is het tijd om vooruit te kijken naar aankomend jaar. Het jaar dat de langst zittende prins een vervolg krijgt aan zijn heerschappij!

Wederom trots en vereerd dat ik jullie dit jaar weer mag voorgaan dit jaar. De illustere Senaat is ondoorgrondelijk in haar keuzes, zo blijkt ook dit jaar wel weer! De opstelling is ongewijzigd, ik zal dit jaar wederom samen met hofdame Amy en mijn trouwe adjudanten, Marco en Arjan ingaan. De jeugdprins en Hofdame van de Hofdame zijn ook ongewijzigd. Iedereen staat te popelen om de herkansing groots te vieren!

Wat wel even wennen zal zijn is de nieuwe President. Nou ja, wat vooral wennen zal zijn is geen Johan Hagen op het podium. Ik denk dat we in Niels Gabriël we de juiste opvolger hebben gevonden. Voldoende ervaring in de vereniging en ook nog een vlotte babbel zijn erg belangrijk voor een President! Als Niels nu nog dingen verteld die ergens op zouden slaan…

Ik hoop jullie aankomend jaar veelvuldig te mogen zien, dat alle feesten doorgaan en we zo veel mogelijk kunnen uittreden!

Een driemaal Vellup Alaaf van jullie prins!

Advertenties