Het begon allemaal…

Vier jaar geleden tijdens de jaarlijkse kroegentocht op Dolle Dinsdag. Daar in Westervoort, net buiten bij Zaal Wieleman, werd ons de grote vraag gesteld: ”willen jullie onze adjudanten zijn?” Pardon, wat zeg je? Wij? Jeetje, dat is nogal wat. Uiteraard staan wij bekend vanwege ons motto “rust, reinheid en regelmaat”, maar toch. Allereerst natuurlijk een grote eer, dus ja. JA! En wanneer dan, komend jaar? “Ja, mits wij komend jaar als prinsenpaar worden gekozen en het moét een verrassing blijven, een echte surprise!”

Aldus geschiedde. In het diepste geheim werden de eerste voorbereidingen getroffen, overleg gepleegd en vooruit gekeken. En toen kwam Corona. Met allerlei uitdagingen tot gevolg. Nog eventjes geduld. Enfin, tijdens de onlangs gehouden illustere bijzondere senaatvergadering tijdens het laatste weekend van september werd na een lange strijd met louter topkandidaten dan eindelijk Prins Lex uit de hoge hoed getoverd. Wat een prachtig prinsenpaar. Prins Lex de 1e en rots in de branding Prinses Gaby. Samen met de meiden Kim en Anouk, door blijdschap en emoties overmand, kan het jaar nu al niet meer stuk. Wij kijken uit naar een fantastisch carnaval.

Al weer 11 jaar geleden mochten wij zelf voorgaan als Prinsenpaar met een geweldig adjudantenpaar aan onze zijde. Nu is de eer aan ons om jullie te vergezellen en te ondersteunen daar waar mogelijk. Stressbestendig als we zijn, de agenda’s zijn gelijkgesteld en de koninklijke foto’s zijn inmiddels gemaakt. En wat voor foto’s… Dat prachtige prinsenpak staat ‘m als gegoten! Wij hebben er in. Jullie ook?

Met klinkende groeten,

Sandra & Arnoud
Adjudantenpaar 2023/2024

Advertenties