Seizoen 2023-2024 met Prins Lex nu echt begonnen!

De kop is eraf! Zaterdagavond 4 november zijn Prins Lex, Jeugdprinses Kiki en hun gevolg dan echt geïnstalleerd om samen het seizoen 2023-2024 voor te gaan! Nadat Ere-president Johan Hagen om 20:11 de avond opende en iedereen welkom heette, werd traditiegetrouw begonnen met het Verenigingslied. Hierna was het tijd om een laatste keer echt afscheid te nemen van Kevin Vos als voorgaande Hoogheid. Met een lach en een knipoog werd zijn regeerperiode in vogelvlucht nog eens samengevat in een scherp afscheidslied van ons Hofkoor.

Daarna mochten we dan echt in volle glorie kennismaken met onze nieuwe Hofhouding. Prins Lex en zijn gevolg betraden de bühne met een opkomst waarbij niet iedereen het droog hield. Een teken dat de vereniging alle vertrouwen heeft in dit prachtige Prinsenpaar. Zoals protocol dat voorschrijft krijgt elke Prins een eigen Prinsenlied. Dit lied wordt normaal gesproken geschreven door Lex Rosenboom. Daar hij natuurlijk niet zijn eigen lied mag schrijven werd dat dit jaar overgedragen aan zijn moeder, Peggy Rosenboom. Zij heeft er weer een fantastisch mooi Prinsenlied van gemaakt. Nadat dit aan het publiek ten gehore werd gebracht was het tijd voor wat ontspanning met een prachtige nieuwe Gardedans, neergezet door een fantastische nieuwe Prinsengarde. Ook Multiple Voice had nog een speciale verrassingsact in petto voor het nieuwe Prinsenpaar.

Voordat de avond afgesloten werd door alle artiesten van de avond, mochten Lex en Gaby eerst nog het nieuwe jaarboek ontvangen uit handen van de redactie. Ook dit jaar weer 52 pagina’s vol leesplezier voor iedereen. Na het inzetten van het finalelied werd er nog menig dansje gemaakt op de dansvloer in het Narrenhuus op De Beemd, en onder de tonen van zanger Delano Scheffer ging het dak er nog eens flink af. Al met al een geslaagde avond.

De Narrenkap is er weer klaar voor en het belooft een fantastisch seizoen te worden. Want:

Carnaval is een feest voor iedereen
Dat vieren we samen, niet alleen!

Advertenties
Carnavalkostuums 728x290

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *