Dit was Halloween 2023!

Op zaterdag 28 oktober toverde C.V. de Narrenkap het landgoed Biljoen in Velp voor de 5de keer om tot een heus Halloween-spektakel. Met meer dan 60 vrijwilligers voor en achter de schermen werden de 400 deelnemers tijdens de tocht continu de stuipen op het lijf gejaagd.

Vanaf 19:00 uur startten de eerste groepen in de ‘light-versie’, zodat ook de allerkleinsten kunnen genieten van dit evenement. Na 20:00 uur gingen de acteurs en figuranten dan écht helemaal los, waarbij de angstkreten in de wijde omtrek te horen waren.

Al met al een geslaagd evenement, waar de organisatie met tevredenheid op terugblikt. Wil je hier volgend jaar weer bij zijn? Noteer hem vast in de agenda voor zaterdag 26 oktober 2024! Wil je niets missen rondom Halloween en onze andere evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Langs deze weg willen wij alle vrijwilligers, deelnemers en sponsoren bedanken. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk! Ook onze dank voor Geldersch Landschap en Kasteelen voor haar medewerking aan dit evenement.

Bekijk hier de foto’s:

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *