Seizoen 2023-2024 gestart na zeer gezellig Prinsenkeuzeweekend

Na allemaal weer goed uitgerust te zijn kunnen we met z’n allen terugkijken op een fantastisch Prinsenkeuzeweekend, daarmee tevens kick-off van het nieuwe seizoen! Een weekend dat voor ons in het teken staat van terugblikken, vooruitkijken, maar bovenal genieten en gezelligheid.

Dit jaar werden wij voor het eerst hartelijk ontvangen bij Fletcher Hotel in Zutphen. De sfeer zat er vanaf het eerste moment goed in, waarbij een aantal leden zich nog heeft gewaagd aan een potje bowlen.

Vanaf zaterdagmiddag 15:00 uur begonnen de eersten al een plekje aan de bar of onder de parasols op het terras te zoeken. Na een middagje heerlijk borrelen kon iedereen zich gereed gaan maken voor de avond, waar we tijdens een diner genoten hebben van heerlijk eten en drinken, en diverse acts tussendoor. Een openingsact waarbij gezocht werd naar een nieuwe prins, de nodige bedankjes en speeches en uiteraard ook het afscheid van onze hofdame Amy én prins Kevin. Zangeres Jacqueline zorgde voor de muzikale omlijsting van de avond in het geheel. Na een hele gezellige zaterdag zijn de meesten naar bed gegaan om goed uit te rusten voor de volgende ochtend.

Op zondag wordt iedereen vanaf 9:00 uur verwacht bij het ontbijt, om de dag goed te beginnen. Vervolgens neemt de spanning toe, als de wijze senaat zich om 10:00 uur naar de vergaderzaal begeeft. Hier wordt de nieuwe prins gekozen, die het komende seizoen de kar zal gaan trekken. Na een dubbel seizoen voor Prins Kevin, was het voor de meesten nu toch echt wel gissen wie de kar zou gaan trekken. Uiteindelijk kwam Lex Rosenboom als Prins der Narrenkap 2023-2024 naar voren.

Nadat de prinsenkeuze van Kevin wereldkundig werd gemaakt, konden we door naar een uitgebreide lunch, om vervolgens verder te gaan met de ontgroening. Lichtelijk gespannen kwamen onze kandidaten Kim, Ruud en Nick naar de arena. Na het volbrengen van diverse makkelijke en moeilijkere opdrachten en de daaropvolgende felicitaties mochten deze drie zich nog een paar jaar echte Narrenkapper noemen. Ook onze nieuwste aspirant-senator Thomas kreeg tijdelijk de versierselen omgehangen uit handen van Grootvorst Arjan Flipse.

Al met al denken we terug aan een geslaagd weekend, waarin we terug hebben kunnen kijken op mooie momenten, maar vooral veel nieuwe herinneringen zijn ontstaan. Bedankt aan Fletcher Hotel Zutphen voor de uitstekende service en gastvrijheid en graag tot volgend jaar!

Advertenties
Supplementen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *